• cola
  • Viasat
  • Tag
  • porsche
  • PP GGM
  • spice
  • loglRTbilglass

Ring oss for booking: 23 05 13 00.

NB! Alle over 15 år må vise legitimasjon! 

Utskrift

Kjøretips Alnabru

Skrevet av Marius Svingen.

DSC 0482

Har du lyst til å kjøre raskt på vår innendørsbane på Alnabru? Her får du en rekke kjøretips som gjør at du kan kjøre raskere rundt vår bane på 350 meter.  

 

UT - INN - UT

Hovedregelen for å kunne kjøre fort, enten det er bil, gokart eller alpint for den saks skyld, er å gjøre radiusen på svingene så stor som overhodet mulig. Dette gjøres ved å ligge ute i yttersving (rødt felt) ved ingangen til svingen, for så å kutte inn og tangere innersving midt i svingen (blått felt). Deretter drifter man ut slik at man er tilbake i yttersving ved utgangen av svingen (grønt felt).

 

BREMS TIDLIG!

Den vanligste feilen uerfarne førere, og erfarne for den saks skyld gjør, er å bremse for sent. Det kan selvsagt være fristende å stå på så lenge man kan, men faktum er at dette ikke lønner seg på klokken. Ved å bremse en halvmeter senere kan man tjene toppen noen hundredeler i ingangen til svingen. Ved å bremse tidlig slik at man får en fin sving og god utgang kan vi derimot snakke om å tjene tiendeler. Farten man har med seg ut av svingen og bortover strekkene kan altså kompensere for litt "pysete" kjøring inn i svingen!

 

SITT ROLIG!

Prøv å sitt så rolig som mulig mens du kjører. På denne måten øker du konsentrasjonsevnen, og minsker risikoen for å gjøre feil.

Kart Alnabru

Kontakt oss:

Adresse: 
Harald Huysman Karting 
Smalvollveien 34
0667 OSLO

Tlf: 
23 05 13 00

Mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon facebook
icon twitter

icon rss