• cola
  • Viasat
  • Tag
  • porsche
  • PP GGM
  • spice
  • loglRTbilglass

Ring oss for booking: 23 05 13 00.

NB! Alle over 15 år må vise legitimasjon! 

Utskrift

Harald Huysman Karting

Skrevet av Marius Svingen.

DSC 0360

Harald Huysman Karting (HHK) er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. Vi tilbyr innendørs gokart på Alnabru i Oslo og utendørs gokart på Rudskogen Motorsenter i Østfold. 

Hos Harald Huysman Karting samles firmaer og vennegjenger så vel som kjærestepar og hobbyentusiaster. Felles for alle er et ønske om fartsfylt moro.


HHK tilbyr kjøreglede og spenning på tre forskjellige gokartbaner.

DSC 0360Dersom du er over 18 år og innehar førerkort, kan du kjøre utendørsgokart på Rudskogen med gokarter som har 390ccm Honda motor og går i ca. 85 km/t. Er du over 15 år er du klar for å entre en gokart innendørs på Alnabru med 270 ccm Honda-motor som går 50 km/t. Husk legitimasjon på at du er fylt 15 år. Har du ikke fylt 15 år enda og ønsker å kjøre gokart på hovedbanen vår på Alnabru. Vi åpner nå for testkjøring av vårt nye tilbud for dere mellom 12 - 14 år! 

Barn i alderen 5-11 år kan vise fartsglede på en egen barnebane på Alnabru. Les mer om KidKart i menyen over.

 
Ring oss på 23 05 13 00 for å booke tid

DSC 0513Tenk deg et utdrikningslag som starter med en briefing og kjøreopplæring. Før konkurransen eller kjøringen starter. Det er alltid mange ivrige sjåfører i utdrikningslagene, både jenter og gutter som vil vise seg frem. Seansen avsluttes i baren hvor det deles ut diplomer og t-skjorte til den som drikkes ut. Harald Huysman Karting har lang erfaring med denne type arrangementer og vet at det blir en stor suksess.

Harald Huysman Karting gjør det enkelt for deg som har fått ansvaret for å arrangere noe!

DSC 0806Det kan være strevsomt å arrangere noe for både små og store grupper. Mye å holde orden og tenke på. La HHK gjøre det for deg, så kan du også hygge deg den dagen dere er der. Det HHK trenger fra deg som kunde i første omgang er hvilken dag og tid dere ønsker å komme til oss og et ca. antall gjester. Deretter vil HHK komme med en anbefaling på hva dere bør gjøre der, reservere tid på banen, sende menyer etc. Enklere blir det ikke.

Hos HHK står trivelige konferanselokaler klare til bruk på dagtid og kveldstid. Det unike er at du kan sette litt fres i forsamlingen etter endt møtedag med en fartsfylt gokartkonkurranse og så samles over et svært velsmakende måltid i restauranten.

 

Uten mat og drikke duger helten ikke

Bilde-019Det som er så fint hos HHK er at alt finnes på et sted. Noen få skritt fra kurs- og konferanselokalene ligger restaurant Pitstop. Her dekker HHK opp med bordets gleder enten det gjelder lunsj, middag eller enklere snacks. Du kan få alt fra enkle retter over disk til retter fra vår utfyllende meny som tapas, tex-mex, pizzabuffet og tre-retters gourmetmiddag. Kombinert med god drikke og en service vi er stolte av, kan dette bli prikken over i’en på en ellers innholdsrik dag.

Hos Harald Huysman Karting kan du virkelig sette litt fart i forsamlingen før måltidet eller festen begynner.

Man kan ikke legge skjul på at det aller meste dreier seg om fart, motorhvin og svidd gummi hos HHK.  Alle som har forsøkt seg på gokartbanen sitter igjen med et minne for livet.

Hvorfor ikke gi noe tilsvarende til dine ansatte eller firmaforbindelser? HHK arrangerer konkurranser, gir briefing om kjøringen og sørger for premieutdeling.

 
Ta kontakt med oss pr mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vi skreddersyr et arrangement som passer for dere!

Kart Alnabru

Kontakt oss:

Adresse: 
Harald Huysman Karting 
Smalvollveien 34
0667 OSLO

Tlf: 
23 05 13 00

Mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon facebook
icon twitter

icon rss