• cola
  • Viasat
  • Tag
  • porsche
  • PP GGM
  • spice
  • loglRTbilglass

Ring oss for booking: 23 05 13 00.

NB! Alle over 15 år må vise legitimasjon! 

Utskrift

Skal du arrangere Utdrikningslag?

Skrevet av Marius Svingen.

utdrikkningslag

Det kan være både gøy og slitsomt! La oss hjelpe deg med en fartsfylt start på utdrikningslaget. Vi arrangerer utdrikningslag for små og store grupper. Lørdagene åpner vi kl. 10.00 i sommersesongen. 

Under finner du noen av de aktivitetene vi foreslår. Alle alternativene inneholder briefing før kjørestart om våre baneregler og det å kjøre gokart. I tillegg er man garantert å ha banen eksklusivt/alene.

Ønsker man å kjøre en av konkurransene våre, er det i tillegg en mer utvidet briefing vedrørende konkurranse regler osv.

 

UTDRIKNINGSPAKKE

I en utdrikningspakke følger det med briefing om våre baneregler og det å kjøre gokart. Dere har banen garantert alene. Etter kjøring deler vi ut en t-shirt, mini champagne og et diplom til brud/brudgom. Her anbefaler vi to heat!

Kr. 2.650,- pr. heat med plass til inntil 10 stk.

 

GRAND PRIX

Her får dere oppleve et race i beste F1 stil. I tillegg til briefing, består konkurransen av 2 kvalifiseringsheat + finale. Det er ekstra gøy med to innledende heat, og de beste heatene blir ofte satt i heat nr. 2.

SosialtDen som har den beste enkeltstående rundetiden iløpet av kvalifiseringsheatene, får pole position i finalen. Adreanlinet stiger når vi starter dere på F1 lysene. I pakken følger det utdeling av en t-shirt og diplom til brud/brudgom. Vil dere gjøre ekstra stas på brud/brudgom er champagne spruting på premiepallen alltid suksess!

Kr. 8.500,- for inntil 10 personer (alle går videre til finale)
Kr. 9.100,- i kjernetid*
Kr. 13.400,- for inntil 20 personer (10 går videre til finale)
Kr. 14.600,- i kjernetid*
*Kjernetid er mandag til fredag fra kl. 1630-2000

 

MINI GRAND PRIX

Samme som ovenfor, men kun med 1 innledende heat og finale.

Kr. 6.050,- for inntil 10 personer (alle går videre til finale)
Kr. 6.350,- i kjernetid*
Kr. 8.500,- for inntil 20 personer (10 går videre til finale)
Kr. 9.100,- i kjernetid*
*Kjernetid er mandag til fredag fra kl. 1630-2000

 

IRON MAN

Dette er løpet for gutta eller jentene som vil teste kondisjon og konsentrasjon. Løpet består av maks 10 førere som får utdelt hver sin gokart, og det er om å gjøre å kjøre flest mulig runder med sin gokart på 30 min, uten pause. Etter kjøring deler vi ut en t-shirt og diplom til brud/brudgom. Hva med medaljer til de på premiepallen?

Kr. 7.350,- for inntil 10 fører i 30 min. 8.250,- i kjernetid*

 

RESTAURANT

Bilde-037Vi har også restaurant hvor vil tilbyr enkel fastfood, eller større menyer hvor man kan forhåndsbestille fra. Menyene finner du under restaurant. Der har vi også alle rettigheter, dog etter kjøring. Man blir tørst av å kjøre gokart, så det kan være lurt å legge inn en drikkepause i programmet.

Menyen vår finner du her

 

BOOKING

Pågangen er stor, så det lønner seg å bestille i god tid.

Ring oss på 23 05 13 00 for mer informasjon eller booking.

NB: Husk, det er ikke lov å drikke alkohol før kjøring!

Kart Alnabru

Kontakt oss:

Adresse: 
Harald Huysman Karting 
Smalvollveien 34
0667 OSLO

Tlf: 
23 05 13 00

Mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon facebook
icon twitter

icon rss