Ring oss for booking: 23 05 13 00.

NB! Alle over 15 år må vise legitimasjon! 

Utskrift

Lurer du på noe?

Skrevet av Marius Svingen.

Er det noe du lurer på angående våre kjøringer. Her er en oppsummering av de vanligste spørsmålene vi får om gokartkjøringen på Alnabru og på Rudskogen Motorsenter.

Hva er et heat?
Alnabru:
Et heat er 9 minutter kjøring med plass til 10 førere. I tillegg blir tidene skrevet ut på en printer i depot etter heatet. Det starter et nytt heat hvert tiende minutt i hele åpningstiden vår.

Hva koster det?
Et vanlig drop- in heat koster 210,- pr. person og da er alt inkludert, unntatt forsikring. De fleste velger å kjøre minimum 2 heat med 10 minutters pause i mellom. Se også priser på arrangement.
Ønsker man forsikring kommer dette som et tillegg på 40 kr.

Rudskogen:
Et heat på rudskogen er 10 minutter kjøring med plass til 10 førere. Det starter et nytt heat hvert femtende minutt i hele åpningstiden vår.

Hva koster det?
Et vanlig drop-in heat koster 260,- pr. person og da er alt inkludert untatt forsikring og lisens.
På Rudskogen er lisens noe alle førere på ha for å kunne kjøre. Forsikring og lisens på Rudskogen koster kr. 50 pr. person.
De fleste som kommer til oss velger å kjøre mellom 2 og 3 heat med 15 minutters pause i mellom.

Juniorkjøring?
Har du ikke fylt 15 år enda og ønsker å kjøre gokart på hovedbanen vår på Alnabru? Vi har åpnet tilbud for dere mellom 12 - 14 år!
Vi opplever at det er svært mange i denne aldersgruppen som ønsker å kjøre hos oss, og dette kan vi nå tilby.
Du må være min. 155 cm. høy. Godkjenning fra voksen eller følge med en voksen kreves!

Ønsker du å feire bursdagen din her hos oss har vi følgende tilbud:

Mini Bursdagspakke: 1 heat på alle sammen (8 minutter) + pizza, brus og medalje til bursdagsbarnet = 340,- pr pers.

Standard Bursdagspakke: 2 heat på alle sammen (8 minutter) + pizza, brus og medalje til bursdagsbarnet = 490,- pr pers.

Hvilke tilbud har vi?
Alnabru:
Søndager og Mandager har vi et tilbud hvor man betaler for 2 og kjører 3 heat. Dvs. 420,- for 3 x 9 minutters kjøring. Det er vanlig med 10 minutters pause mellom heatene.
Lørdager etter 18.00 er det rabatterte heat.Kr. 165,- for vanlige heat og 135,- for medlemsheat.

Trenger jeg forsikring?
Alnabru:
Fordi gokart regnes som en risikosport i følge forsikringselskapene, er de fleste ikke dekket av sin egen ulykkesforsikring. Unntak her er de som har tegnet forsikring som dekker dykking, fjellklatring eller lignende. Forsikringen koster 40,- og gjelder hele dagen hos oss. Forsikringen er ikke obligatorisk.

Rudskogen:
På utendørsbanen på Ruskogen må alle ha dagslisens og forsikring for å kunne kjøre. Derfor må alle som ønsker å kjøre på rudskogen betale kr 50 ekstra for lisens og forsikring tillegg til køringen.

Hvor lang er banen?
Banen på Alnabru i Oslo kan variere fra 300-400 meter, siden banen bygges om èn gang i året. Utendørsbanen på Rudskogen Motorsenter er 1200 meter, og er en internasjonal gokartbane.

Hvilke aldersgrenser gjelder?
På kidkart anbefales det å være 5-11 år, men det viktigste er at høyden på barnet, som må være mellom 110-155 cm. På hovedbanen er det 15 års aldersgrense, og man må ha fylt 15 år og må kunne fremvise gyldig legitimasjon.
På vår utendørsbane på Rudskogen Motorsenter er det 18 års aldersgrense. I tillegg må vedkommende som kjører godkart ha førerkort.
Fra 155 cm kan man kjøre juniorkarting hos oss.

Kan man ha banen alene?
Hvis man skal ha banen alene lønner det seg å være 10 stk, siden det er plass til 10 stk samtidig på banen. Vil man ha en konkurranse for et firma, en vennegjeng eller lignende kan Grand Prix eller Le Mans være tingen. Skal dere arrangere utdrikningslag har vi pakkeløsninger for dette også.

Hva er briefing?
Briefing er et kjørekurs/sikkerhetskurs vi gir til kunder som enten har kjøpt Grand Prix, Le Mans eller utdrikningspakke. Kommer du som drop-in kunde, er det lettest å lese seg til reglene fra oppslag på senteret.

Hva med gokarten?
Gokartene våre på Alnabru har motorer på 270ccm og yter 9 hestekrefter. Topphastigheten er ca 50 km/t. Det er ingen gir - bare gass, brems og selvsagt rattet å passe på.

Trenger jeg å ha med noe?
Er du mellom 15 og 20 år, må du ha med legitimasjon. hjelm, kjøredress, hansker og hygienehette får du låne av oss. Ta med flate, myke sko, da høye heler og sandaler ikke er å anbefale.

Hva er vår policy ang.alkohol?
Her er det selvsagt null-tolleranse, har man drukket alkohol før man kommer, får man ikke kjøre. Finner vi ut at vedkommende har drukket etter registrering og betaling, har kunden ikke rett på pengene tilbake.

Kontakt oss:

Adresse: 
Harald Huysman Karting 
Smalvollveien 34
0667 OSLO

Tlf: 
23 05 13 00

Mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

icon facebook
icon twitter

icon rss